KNOCK KNOCK ON THE DOOR

deliveryWhite denims NYDJ / Shoes Palladium

Got a little gift the other day from Fabric PR, NYDJ and Palladium.
Have wanted a pair of white simple sneakers since I threw away my old ones a couple of months ago and now I’ve got it, love these ones white and simple. Normally I’m not a fan of logos either but I have to admit that Palladium’s one is quite cool haha.  And jeans, don’t even wanna talk about it, have such a hard time to find good fitted denims, especially white ones as you normally feel bigger and they easily look see through, but these from NYDJ surprised me, you can’t see your underwear at all and they have a really nice fit. Thumbs up to everything I got, I’m super happy. Gonna show you an outfit with these soon!

Fick en liten överraskning från Fabric PR, NYDJ och Palladium häromdagen. 
Har verkligen velat ha ett par nya vita sneakers sedan jag slängde mina gamla någon månad sen men har inte hittat några jag velat ha, ville ha något nytt.. Älskar verkligen dessa som jag fick från Palladium, tycker inte om logos i vanliga fall men måste erkänna att jag gillar Palladiums. Jeans ska vi inte ens prata om, det är som en djungel och omöjligt att hitta bra jeans, oftast sitter dem fel och vita jeans brukar vara genomskinliga. Men dessa överraskade mig starkt faktiskt, satt jättebra och va inte genomskinliga alls faktiskt. Har aldrig testat NYDJ förut men är glatt överraskad! Tummarna upp för allt jag fick, är jätteglad! Ska definitivt lägga upp en outfit med dessa snart så ni får se dem på med. 

 

Post your thoughts