WEEKDAY

weekdayAll clothes from weekday stores

Loads of you obviously don’t know but one of my absolutely fav stores is Weekday. We sadly enough don’t have it here in London for now, so every time I go home to Sweden I always run in to the store to buy at least 3 pieces of clothes. These are some of my fav things online right now, really love the simple Scandinavian style.

The camo jacket can be the perfect one and the cropt jogging pants is a muuust to be a bit more “trendy” and cozy at the same time. Wish I could ship over these things to London already tonight but I really need to try things on before I buy them, because of my body type.

De flesta av er vet såklart inte men Weekday är verkligen en av mina favvo butiker. Tyvärr finns butiken inte här i London ännu, så varje gång jag åker hem till Sverige så springer jag alltid in och kommer alltid ut med minst 3 plagg. Dessa ting i collaget ovan är mina favvisar just nu, älskar verkligen den enkla skandinaviska stilen. 

Camo jackan kan definitivt vara den perfekta och dem korta mjukisarna är ett måste för en liten mer “trendig” stil men ändå mysig samtidigt. Önskar att jag kunde skicka över allt detta till London redan idag men jag måste verkligen testa kläder innan jag köper den, pga min kroppstyp. Lite irriterande ibland men vill att sakerna ska passa. 

 

Post your thoughts