HARD CANDY

hard candy

Photography: Pedro Matos
Styling: Ana Brasil & Vitor Lopes
Makeup and Hair: Frederica Santos
Retoucher: Oscar SNA
Model: Me

 See the full exclusive here

I hope you guys haven’t missed my last job that’s out right now. I was sooo fun to shoot this as it’s not something I normally do. It was a bondage shoot and everything is latex or leather. The team was amazing and we had so much fun that day. What do you think about the pictures?

Hoppas att ni inte misssat mitt senaste jobb som jag gjort, finns ute i tidningen nu. Det var så himla roligt att göra denna plåtning, i och med att det inte är något som jag brukar göra. Det var nämligen en bondage plåtning så allt jag hade på mig var latex eller kläder, lite fetish känsla haha. Teamet jag jobbade med var fantastiska och vi hade verkligen jätte roligt den dagen. Vad tycker ni om bilderna?

Post your thoughts