IN MY CALVIN

calvinPhotos Vincent Browne
Sweater Calvin Klein / Jeans Lee
Shoes Sneakersnstuff/Adidas / Bag Mango / Jewellery gifts

Today it’s work in the store on my schedule and then after it’s straight home to change clothes and get ready for hiphop vs dancehall, caaan’t wait! I’m so excited, have been waiting for this for a month lol, I’ve missed so many events now so it’s time to finally go there.  Gonna dance all night long.

I’ve got a day off tomorrow, but I have a really important casting so I still need to be fresh for that, I’m a bit nervous to be honest. Do you guys have any questions about my modeling then just ask, I’m more then happy to share everything I can with you.

Idag är det jobb i butiken som står på schemat, efter det är det direkt hem som gäller för att byta kläder, sedan är det dags för hiphop vs dancehall. Är så himla exalterad, har väntat på den här dagen över en månad nu, har dessutom missat alla de senaste gångerna så det är dags nu! Ska verkligen dansa hela natten, tills dem stänger, man får lite se det som ett träningspass haha. 

Imorgon är jag ledig men har en väldigt viktig casting att gå på, så måste ändå vara on top och fräsch, är lite nervös om jag ska vara ärlig. Om ni har några frågor om modellandet eller något annat så skriv bara, delar gladeligen med mig så mycket jag kan . 

 

  1. Siri Reply

    Hur tog du dig in i modellvärlden som lite kurvigare? Missförstå inte min fråga alla kroppar är fina och du är galet snygg, undrar bara hur du trots dagens sjuka ideal har blivit en så framgångsrik modell? Går det att bli modell fast man inte har thigh-gap och superslank mage? Älskar din blogg! kram

Post your thoughts