A LITTLE THROWBACK

idasjöstedtfwpictures ELLE

It’s thursday and almost all of the fashion weeks for SS16 are now done, so I thought why not a little throw back from last year when I did Stockholm fashion week. I “only” did two shows, but this show for Ida Sjöstedt was so fun. The vibe on the runway and behind the scenes, we had sooo much fun.

I’ve been out shooting today with Vincent again, will post the pictures tomorrow for you guys. Let me know if it’s anything you want me to write about here, my inspiration is the worst sometimes.

Det är torsdag och mer eller mindre alla fashionweeks för SS16 är nu över, så jag tänkte varför inte en liten tillbakablick från förra året när jag gick Stockholm fashion week. Jag gick “bara” två visningar och denna för Ida Sjöstedt var verkligen sååå rolig. Viben på catwalken och bakom allt va så härlig, vi hade verkligen jätteroligt. 

Annars idag har jag varit ute och plåtat med Vincent igen, kommer lägga upp bilderna imorgon. Hojta även till om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om här, har verkligen sämst fantasi ibland. 

 

Post your thoughts