IT’S STILL A NEW TOWN

outfitwhitejacketdavidnyanziPhotographer David Nyanzi
Jeans Never Denim / Shoes and jacket H&M / Sweater Vailent / Bag COS / Lipstick MAC

It’s starting to get very cold here now and even though I’m swedish I don’t like the cold at all, sometimes I think I’m born in the wrong country haha. So yeah, yesterday me and a lot of people from work went out for a dinner at the Japanese restaurant Cha Cha Moon, and after that we spend the whole night at Cirque le soir. The food was super good and the night was amazing! Today I have a day off from work and my roomie Sophie’s friend is coming from Nice so we’re going to Winterwonderland.

Det börjar bli riktigt kallt här i London nu och även fast jag är svensk så avskyr jag faktiskt kylan. Ibland tror jag att jag är född i fel land, känner mig ganska osvensk på många sätt haha. Igår var vi i alla fall ute massa folk från jobbet och åt middag på den japanska restaurangen Cha Cha Moon och sedan dansade vi hela natten lång på klubben Cirque le soir. Maten var verkligen supergod och natten va helt amazing! Idag är jag ledig från jobbet och min roomie Sophies vän kommer hit från Nice, så vi ska ta oss till Winterwonderland ikväll när Sophie slutar jobbet, har hört att det ska vara jättefint där! 

 1. Emma Reply

  Hej Anna! Får jag ställa en personlig fråga? Hur lång är du, vad väger du och vad är din målvikt? Jag älskar verkligen din blogg och dig på modellflickor. Du är så extremt snygg!! Kram kram

  • admin Reply

   Hej Emma,
   Absolut!
   Jag är 177cm lång och vad jag väger vet jag faktiskt inte men jag vet att det är 63+ i alla fall. För mig är dock inte vikten viktigast, bryr mig knappt om den alls utan jag fokuserar mer på hur jag ser ut och mår. Som modell är måtten viktigare än vikten.
   Tack så jättemycket, om du önskar att läsa om något speciellt här så hojta till!
   Kram kram

Post your thoughts