SOMEWHERE IN LONDON

grey outfit nyanziPhotographer David Nyanzi

Coat Never Denim / Knitted sweater H&M / Jeans Never Denim / Shoes Topshop 

A lot have happened the latest weeks and I’ve finally started to work extra in a store at Carnaby street here in London. Trying to get everything together, life in general, the modeling and of course the blog. Have you guys seen the documentary that I’m in yet, if not I’ll post it here!

Det har hänt så mycket de senaste veckorna, har äntligen fått ett extrajobb i en urhärlig butik på Carnaby street här i London. Försöker få ihop allt just nu, livet rent generellt, modellandet och självklart bloggen. Har ni förresten sett dokumentären på SVT flow som jag medverkar i, om inte så kommer jag lägga upp klippen här! 

 1. S Reply

  Hej! Var det längesedan du köpta tröjan? Vet du om den finns på hemsidan? Skulle så gärna vilja ha den..

  • admin Reply

   Hej finis,
   nja typ 1 månad sen så den kan finnas kvar, vet att den gör det här på några ställen. Den är från H&M trend och egentligen är det typ en skjortkant på den nedtill men den har jag tagit bort.

Post your thoughts