BTS L’ANZA

lanzaphotos by sebastian lysén

I lördags var det ju dags för den årliga hårvisningen för L’anza, detta är något jag gjort för att jag tycker att det är roligt, dom är så fulla av talang de man jobbar med också. Så jag och ca 30 andra modeller hängde i ett hus hela dagen och blev stylade och sminkade. Det är mycket väntan när man jobbar som modell, men dessa visningar är så roliga, då man känner en hel del folk som är med också. Sedan på kvällen var det dags för visning. Det var duktiga Michelle Da Silva som skötte stylingen av kläder och hon är så himla duktig. Alla hade superfina kläder. Killarna hade ett gangster tema och vi tjejer hade tre olika teman, boho punk, bold och neo. Jag var i gruppen boho punk. Här får ni i alla fall lite bts bilder från dagen, ni kan kika in på Sebastians blogg för att se fler bilder.

Last saturday was the yearly fashion show for L’anza, I walked the fashion show last year and it was so fun so I decided to do it this year too. The hair stylist that works for L’anza are so talented. It was me and around 30 other models and we were in a house the whole day together. We had a schedule the whole day for styling and makeup and of course we had to wait a lot, it’s always a lot waiting when it comes to modelling. But it is what you make it! And in the evening it was time for the show, Michelle Da Silva took care of all the clothes and she’s so talented. She made everybody to look beautiful and stylish. It was 4 different themes of the show, gangster for the boys and bold, boho punk and neo for the girls. I was in the group boho punk. Anyway here you got some bts from the day and you can check out Sebastian’s blog for more pictures. 

  1. zabor ilenta Reply

    Thanks for a marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you will be a great author.I will always bookmark your blog and may come back from now on. I want to encourage one to continue your great writing, have a nice afternoon!

    http://www.zaborilenta.com/

Post your thoughts