PHOTOSHOOT

20131022-153843.jpg 20131022-153855.jpg 20131022-153900.jpg

Igår stod det photoshoot på schemat. För vad får ni inte riktigt veta ännu men grymt blev det, riktigt grymt. Outfiten, sminket och allt annat var så fint, till och med jag som oftast gillar att bära svart ville gå ut i allt. Längtar efter att få visa det färdiga resultatet och de andra backstagebilderna jag har.


Efter photoshooten väntade ett viktigt möte och en fotbollsmatch, AIK – IFK Norrköping. AIK kammade hem segern och mötet gick super bra! Har en vän som spelar i Norrköping så det var roligt att se ha spela, jätteduktig kille!

Yesterday a photoshoot was on the schedule. I can’t really tell you yet what the photoshoot was for, but the result was sooo nice. I loved the outfit, make up and the styling, I usually like to wear black as you know, but I really wanted to go out in yesterday’s outfit. Can’t wait to show you guys the other backstage pictures and the result.


After the shoot I had a very important meeting and a soccer game to watch, AIK vs Norrköping. AIK was the winning team and my meeting went out so good. I actually have a friend who plays in the team Norrköping, and it was so fun to see him play.

Post your thoughts